Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu?
|
12-05-2014, 02:22 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-05-2014 02:23 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu?
Mnie za dzieciaka to trener walil z liscia w czolo/policzki az milo, gdy nie trzymalem gardy, albo za bardzo pajacowalem. Jedni narzekali na takie treningi i szybko odpadali, a innym sie to podobalo(ja zaliczalem sie do tych drugich). Co zabawne nie przyszlo mi do glowy sie nad soba uzalac, skarzyc, czy pytac anonimowych osob o porady, choc mialem 13/14lat.
Nie ma co sie mazac, a trzeba zapierniczac na treningach o ile faktycznie czujesz, ze to sport na dla Ciebie. Powiedzmy sobie jasno.. nie jest to tak przyjemna dyscyplina jak golf i mozna tu niezle oberwac. Jezeli czujesz sie pobity, zawsze mozesz: -zmienic klub(i to wydaje sie najlepszym wyjsciem) -przyjsc z mama lub tata na skarge do trenera(kicha) -ewentualnie pojsc na milicje i zalozyc sprawe(jeszcze wieksza kicha) bo slaba masz garde i kolega z sali skarcil cie podbrodkowym. Dla mnie to co opisales w pierwszym poscie to nic innego jak zabawa mlodych, gdzie zawsze daje wycisk sie nowym. Nigdy w szkole nie kociles pierwszakow? Wlasnie czytajac Twoja historie mam wrazenie, ze jestes jak ten kocony pierwszak. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości