Bermane "BWARE" Stiverne
|
11-05-2014, 03:46 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-05-2014 03:48 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Bermane "BWARE" Stiverne
Typowanie walki Wildera z kimkolwiek z topu, to jak chodzenie po cienkim lodzie w czasie roztopow. Amerykanin, to wciaz uczen ktory nie blysna JESZCZE NICZYM szczegolnym! Co z tego, ze wygrywa szybko? Briggs, tez wygrywal przy czym jego styl i technika byl o kilka poziomow lepsze niz Wildera. Grant, rowniez byl lepiej sprawdzony od Wildera, do tego bezprzecznie lepiej ulozony boksersko. Jak ktos pamieta jak byl promowany Michael ten wie, ze w swoim prime to on mial byc tym ktory odesle LL na emeryture i zostanie dominatorem, nawet w opinie wielu fachowcow bylby faworytem z Tysonem, Byrdem i kilkoma innymi. Wystarczyl jeden Golota, by pewnosc duzej czesci Amerykanow szybko zmienila sie w wyczekiwanie cudu.
Lubie Wildera, ale caly czas nic o nim nie wiem. Nie wiem jaka ma kondycje(moze po kilku rundach w dobrym tempie zgasnie jak kiep w kaluzy?), nie wiem jaka ma szczeke(moze okazac sie drugim Mitchellem, ktory padnie od ciosu goscia pokroju Banksa), a jego technika pozostawia wiele do zyczenia. Na ten moment jest to jedynie ciekawy prospekt, ale tu kazda walka moze go obnazyc i balonik strzeli z hukiem. Nie ma na ta chwile zadnych przeslanek ktore swiadczylby, ze Wilder jest wytrzymaly, ma dobra kondycje i jest mocny psychicznie. Za to niezmiennie od dlugiego czasu wiemy ze ma cios i rewelacyjne warunki fizyczne. Zobaczymy czy GBP beda w ogole chciali rzucic swojego pupilka na Stiverne. Licze ze tak, choc nie bylbym tego pewny. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości