Bradley vs Pacquiao II
|
12-04-2014, 03:07 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2014 04:10 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
RE: Bradley vs Pacquiao II
Ciężko powiedzieć jak się skończy ta walka. Powiedziałbym, że Bradley wygra na punkty ale presja na sędziów jest przeogromna, on nie dostanie wygranej na punkty. Do tego Top Rank nie ma już nikogo w wadze półśredniej i tu po prostu śmierdzi jakimś remisem albo czymś co poskutkuje trzecią walką. Piątą walkę z Marquezem można na siłę zrobić a potem co? Vargas? Rewanż z Riosem albo Margarito?
![]() Roach: "Dawno nie widziałem, żeby Manny trenował tak ciężko. Był bardzo podirytowany słowami Bradleya o tym, iż rzekomo już nie bardzo mu się chce, że nie ma już w nim pasji do boksu. To go obudziło bardziej niż cokolwiek, co mógłby usłyszeć ode mnie." Wydaje mi się, czy przed każdą walką Pacman "dawno nie trenował tak mocno" i powraca mu dawny instynkt? ![]() @RedHawk To już zależy od tego do czego ma wystarczać ten 1g białka na kilogram masy. Do budowania masy mięśniowej celem zwiększenia masy ciała zapewne nie wystarcza ale do zwykłego życia wystarczy spokojnie nawet mniej niż ten 1g. Pudzianowskim się nie zostanie ale w przy każdym innym celu ten 1g wystarcza. Przeciętny dorosły człowiek o średnim wzroście i masie nie potrzebuje więcej niż 50g dziennie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości