Wasyl Łomaczenko
|
02-03-2014, 04:54 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2014 05:00 AM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
RE: Wasyl Łomaczenko
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
116:112, 115:113, 113:115 - Salido O kurde, ale mi kopara opadła. Wynik absolutnie do przyjęcia bo siedem rund dla Salido znaleźć można, ale jestem zaskoczony faktem, że Wasylowi jednak tego nie dali. No i tyle z typowania...końcówka miała należeć do Salido, a nie należała. Łomaczenko miał dostać decyzję (pozdro koledzy od drukowania wyników ) przy wyrównanej walce i nie dostał. Hah... nie żeby Salido pokazał boks na obronę pasa (który i tak stracił), ale w sumie Łomaczenko też szału nie zrobił... nie no, ja jestem zszokowany (02-03-2014 04:52 AM)Krzych napisał(a): Ufff, już myślałem, że Arum kupi historię boksu... Vasyl tego nie wygrał, nie ma takiej opcji. Nie wiem po czym wnosić, że Vasyl powinien wygrać. 116-112 to chyba dla Salido. Pierwsza i dwie ostatnie dla Wasyla, już masz trzy. Z pozostałych dziewięciu IMO można było znaleźć te 4-5 jak nic, bo walka wyrównana. Inna rzecz, że wyrównana przez brudy, klincze i jakieś cuda, choć to Łomaczenko zbierał ostrzeżenia. Ringowy dał tyłka w tej walce. Kurde, gdyby Salido padł w tej ostatniej rundzie, to by były jajka... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości