Wasyl Łomaczenko
|
28-02-2014, 10:14 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2014 10:23 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
RE: Wasyl Łomaczenko
Pewnie, że mało. Tym bardziej, że Łomaczenko już przed debiutem dostał od Aruma ogrom kasy, za debiut też, jest pompowana w niego spora kasa i dzięki temu Salido też na pewno za tą walkę ma gwarantowaną okrągłą sumkę. A jak ma z tego zapłacić te 15 tysięcy, czyli w najbardziej pesymistycznym założeniu 10% gaży, po to żeby nie zmniejszyć swoich szans dwukrotnie, bo to by wyglądało w przypadku walki z zawodnikiem, który nie zbija i będzie na pewno w pełni sił, to jest to zagranie bardzo mądre i też swego rodzaju gra psychologiczna. Łomaczenko już przed walką zobaczył, że boks zawodowy to zupełnie inny świat niż amatorski i tu nie takie kombinacje były i są stosowane, a żeby się w tym odnaleźć to potrzeba doświadczenia, którego mu brak.
Jest gdzieś jakaś rozpiska gali z dokładnymi godzinami walk? Bo ja sobie teraz nie mogę pozwolić na zarywanie całej nocki. Ćwicze tak sobie tylko sam dla siebie a nie zarywam nocki bo mam w niedzielę trening... obowiązkowość większa niż u połowy zawodowców Ale mnie wzięło ostatnio... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 39 gości