Stiverne vs Arreola II
|
13-02-2014, 08:58 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2014 09:07 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
RE: Stiverne vs Arreola II
(13-02-2014 06:11 PM)Sander napisał(a): Jeszcze nie zawalczyli a już narzekamy na poziom? Widzieliśmy pierwszą walkę. (13-02-2014 06:11 PM)Sander napisał(a): A tak poza tym to ja specjalnego poziomu w walkach Vitalija (bo to w końcu o jego pas taka awantura) nie widziałem : co on sobie wybierał/dostawał za rywali? Charr, Sosnowski, Briggs? To były walki na poziomie? Walka Stiverne vs Arreola to nie powinien być sportowo słabszy zestaw niż te wspomniane Vitalija a można by jeszcze kilka wymienić. Trochę racji w tym jest, ale w tych walkach chociaż jeden zawodnik był wielkim mistrzem z prawdziwego zdarzenia. A tutaj spotyka się może troszeczkę lepszy niż średni Striverne i karykatura boksera Arreola. (13-02-2014 06:11 PM)Sander napisał(a): Ale pewnie gdyby walczył z Vitalijem a nie Stiverne'm to głosów sprzeciwu byłoby mniej. Walka rewanżowa Vitalija z Arreolą to by była kpina nad kpinami i najgorszy kicz jaki potrafię sobie wyobrazić. W pierwszej walce Kliczko doprowadził Chrisa do płaczu, po czym ten dostał jeszcze lanie od cruisera Adamka i straszliwe bęcki od Stiverne. Trudno mi sobie wyobrazić jakiś bardziej niedorzeczny rewanż. Hmmm... Może Pacquiao-Margarito/Clottey II? Kliczko-Pianeta/Mormeck II? (13-02-2014 05:51 PM)Martin napisał(a): Jeśli Kliczko zostanie dopuszczony do walki o pas WBC to go zdobędzie niezależnie od tego z kim będzie walczył. Weź mnie nie strasz w ogóle. Kliczko ze wszystkimi pasami? Przecież to już nawet nie będzie śmierć wagi ciężkiej tylko zbezczeszczenie zwłok. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości