Najman vs Sosnowski
|
08-02-2014, 03:42 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-02-2014 03:44 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
RE: Najman vs Sosnowski
Wszyscy pamiętają twój konflikt z Albertem Sosnowskim, czego wyraz kibice mogli zobaczyć podczas emisji programu telewizyjnego "Fun Raport" w telewizji Orange Sport. Jak dziś wyglądają twoje stosunki z "Dragonem", bo wtedy o mało co nie pobilibyście się podczas realizacji programu? W ruch poszły nawet krzesła w studiu.
Marcin Najman: Stosunek do Alberta mam zupełnie obojętny. Nie jest moim kolegą, ale nie traktuje go również jak wroga. W programie usłyszał ode mnie kilka słów prawdy i nie wytrzymał ciśnienia. Najpierw zaczynał płakać, później się zapowietrzył, a następnie zaczął skakać z krzesłami by na koniec znowu usiąść do rozmowy. Niestety widać , że boks, gdy się za dużo ciosów przyjmie robi w głowie spustoszenie i wcale nie mówię tego złośliwie. Bo gdyby nie to, to cała ta sytuacja z krzesłami byłaby nawet dość zabawna. Gość, który jest bokserem nie czuł się na tyle mocny w pieśniach, że musiał wziąć sobie do pomocy krzesło, ale najlepsze, że jak wstałem to od razu wyhamował. Tu niestety widać, iż Albert ewidentne miewa intelektualne kryzysy. Inna sprawa, że skoro powiedział „A” i ruszył z krzesłami to powinien też powiedzieć „B”, a tak wyszła z tego tylko kompletna popelina. Najman typowy troll , będzie polska walka dekady ![]() ![]() ![]() "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości