Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
|
05-12-2013, 06:46 PM
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org
@BMH
Błędnie interpretujesz moje wypowiedzi. Nie wiem czy robisz to celowo czy po prostu z braku zrozumienia. Już dawno tu na tym portalu pisałem to co Ty także potwierdzasz w swojej wypowiedzi powyżej ,że statystyki ciosów z całej walki nie są miarodajne ponieważ jest bardzo ważne jak się te ciosy rozkładały na poszczególne rundy ponieważ punktowane są rundy każda z osobna. Ale nie wszyscy tak uważają co dawali wyraz w swoich wypowiedziach. Więc nie wiem dlaczego zarzucasz mi coś czego nie napisałem. Natomiast pisząc ,że Marquez walczył z wszystkimi nie miałem na myśli wszystkich wag i wszystkich bokserów z różnych wag. Jest sprawą oczywistą że w innych wagach są bokserzy którzy z nikim nie unikają walk. Ja miałem jedynie na myśli czwórkę według mnie najlepszych bokserów: Pacquiao, Marquez. Mayweather, Bradley. Może trochę nieprecyzyjnie się wyraziłem. Natomiast jeżeli chodzi o statystyki ciosów z walki FMJ-ODLH , oraz manipulacje Campuboxu , i ustawienie walki to mogę Ci to wszystko wyjaśnić ale w prywatnej korespondencji [mój mail jest przy Nicku.] Nie będę o tym już pisał, bo wielokrotnie to pisałem i powtarzanie tego samego w kółko może być nudne dla innych. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 103 gości