Piłka nożna ogólnie
|
06-11-2013, 09:01 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-11-2013 09:02 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Drewniak? Powiem tak. Akurat w jego przypadku nazwisko mówi samo za siebie. Nie oglądałem meczu w którym by dobrze zagrał. Jego największym atutem jest wiek i taniec na golasa, nic innego nie potrafi.
Trener Rumak w sondzie na facebooku wyraził kiedyś opinie, że jest to NAJLEPIEJ WYSZKOLONY TECHNICZNIE ZAWODNIK W POLSKIEJ LIDZE! Jednak tylko na treningach i gdyby się nie palił na meczach to... Spoko, chłopaki na orliku też mówią, że jestem przebojowy, kreatywny i lepiej prowadzę piłkę od Messiego i gdyby nie masa to by mnie Barca kupiła za 150 mln euro. Tak na poważnie, koleś nie osiągnął nic i nic nie osiągnie bo jest słaby. Zresztą drugi mega utalentowany chłopak w Lechu, czyli Linetty, też nie powala. Oni razem zagrali w Lechu 50 coś meczów w Lechu i zaliczyli tylko jednego gola i jedną asystę. Razem. Nie wiem od której strony są oni utalentowani, choć jeszcze w Karolu coś widzę. Drewniak to dla mnie zero. Ja nie widzę godnego zastępcy na polskim rynku. Jeśli ma być wymiana to tylko morda za mordę, co w ogóle nie wpłynie na grę Lechitów, to nie jest potrzebna zmiana. Jeśli ma być trenerem jakikolwiek trener z Polski niech zostanie już ten Mariusz, trochę bufonowaty, ale z charakterem. Jak ma przyjść cipcia typu Waldek Fornalik czy Jacek Zieliński to ja wolę naszego konika. Jedynym wyjściem jest trener z zagranicy, a nie wiadomo czy jest Lecha na jakiego stać. Zawsze najłatwiej jest mówić: "Zmieńcie trenera" jak kibica po meczu Lech - Górnik. Ja się zawsze wtedy pytam: "OK, ale kogo wziąć na godnego zastępcę?". Martin Ja bym chciał w Lechu takiego Staszka. Fajny, sympatyczny, niezły szkoleniowiec ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 79 gości