Polityka ogólnie.
|
30-10-2013, 08:01 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-10-2013 08:02 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
RE: Rząd PO - najgorszy od 89 r. ?
Nie zależy im na kraju tylko na własnych kieszeniach i interesach , nie dbają o prawdę historyczną , są kłamcami , chorągiewkami większymi od Mazowieckiego .
Najbardziej mnie boli , że w polskim parlamencie w większości są cały czas te same "mordy" , niektórzy nawet dłużej niż ja żyje . Za to jak przyszli "nowi" to większość z nich przyjęła styl starych wyjadaczy , albo są dewiantami jak Biedroń lub Grodzkie . Polską scenę bym podzielił następująco Kłamcy,krętacze : Doniu Tusk , Kaczyński + cała rzesza przydupasów ( Hoffmany , Nowaki i inne stwory). Dziwadła : Macierewicz ( chociaż za listę Macierewicza + ) , Grodzkie, Palikmioty , Korwiny , Biedronie i tego typu osoby. Dinozaury/ex komuchy : SLD. Nadzieja : Ruch Narodowy . Prognoza : Nic się nie zmieni . Odpuszczę sobie kategorie głupek . Super łagodna forma mojego zdania na temat naszych polityków . "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 85 gości