Zimnoch - Bińkowski
|
29-10-2013, 07:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Zimnoch - Bińkowski
@Sander
To jest przede wszystkim portal o boksie, Binkowski zna się na nim dużo lepiej niż inni pięściarze. Nie chodzi mi o umiejętności tylko samą wiedzę związaną z boksem, kojarzenie zawodników itd, więc warto robić z nim wywiady. Zawsze ma dużo fajnych rzeczy do przekazania. Mnie wywiady i promowanie jego nie przeszkadza. Facet się dobrze SPRZEDAŁ , spodobał się ludziom (jego sposób mowy, luz itd) więc nie ma co skamleć. A czy jest dobrym człowiekiem? jestem tego pewien, sposób w jaki mówił o swojej żonie, dzieciach, żart o teściowej, wspomnienie o święcie zmarłych żeby iść do kościoła, na groby itd, no i przede wszystkim prośba do Szpilki i jego ekipy żeby odpuścili Zimnochowi, widać, że gość jest przyjaźnie nastawiony do każdego człowieka tak na prawdę. A co do słynnego wywiadu po przylocie, po pierwsze Binkowski mógł nie być naćpany tylko po prostu zmęczony lotem i zmianą strefy czasowej. A te teksty ''Krzysiu, będzie bolało'' czy coś takiego wiadomo dla podkręcenia atmosfery, jeżeli pięściarz się dobrze sprzeda to nawet takiego buma z Zimnochem ludzie będą chcieli zobaczyć. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 19 gości