Zimnoch - Bińkowski
|
20-10-2013, 03:01 PM
|
|||
|
|||
RE: Zimnoch - Bińkowski
(20-10-2013 02:50 PM)Splint3rPL napisał(a): Ja w tym wypadku muszę poprzeć RJonesa. To, że ktoś jest Polakiem nie sprawia, że jest lepszym człowiekiem. Wolę normalnego Ormianina, niż Polaka - kryminalistę. Nie czuję potrzeby "trzymania się" z marginesem społecznym. Nawet jeśli jest to rdzennie polski margines społeczny. Ktoś zachowuje się jak jaskiniowiec i tłucze niewinnych ludzi na ulicy? Jeśli zajdzie taka potrzeba, "sprzedam go" na komendzie. I możecie mnie nazwać konfidentem. Samo polskie obywatelstwo nie sprawia, że ktoś jest dla mnie lepszym człowiekiem. Oczywiście jestem patriotą, ale chyba inaczej rozumiem patriotyzm. Pijak, cham i złodziej, ale Polak znaczy lepszy? Nic z tego. Teraz zobacz kolego, jak Ty wyrazasz swoje zdanie, a jak RJones. Ty napisales swoje zdanie w sposob kulturalny i nawet jak sie z nim w ogole nie zgadzam, to nie moge Ci niz zarzucic, bo masz prawo do wlasnych pogladow. RJones wpadl na forum, na dzien dobry pierwszym postem narobil obory i jeszcze deje do zrozumienia, ze przeszkadza mu... chamstwo Szpilki! Ten sam gosc nie widzi, ze sam pisze w stylu ostatniego chama. Hipokryzja i nic wiecej. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości