Zimnoch - Bińkowski
|
20-10-2013, 02:13 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2013 02:45 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
RE: Zimnoch - Bińkowski
(20-10-2013 01:56 PM)RJones napisał(a): Trzeba walczyć ze zbydlęceniem obyczajów i prostym chamstwem.Faktycznie , a teraz spójrz na swoją wcześniejszą wypowiedź. (20-10-2013 01:32 PM)RJones napisał(a): Ten Szpilkowo/Binkowski język: psy, konfident, obsceniczne gesty - Zimnoch w sprawie zdarzeń poza ringowych zrobił to, co powinien zrobić każdy normalny człowiek, ale przecwelona grypsera spod celi tego nie rozumie i chce wprowadzić swoje standardy Szczyt kultury i internetowej odwagi. (20-10-2013 01:56 PM)RJones napisał(a): Krzychu TM cośtam: wpierdolę każdemu, kto bije innego na ulicy, bez względu na narodowość! Jak biją Polacy Ormian to nie wolno tych drugich bronić? Co to za logika? Z której nacjonalistycznej bojówki jesteś? Rozumiem , że jesteś oświeconym,postępowym oraz tęczowym zwolennikiem nowoczesnej Europy, no albo lemingiem . Gdzie ja napisałem , że nie wolno kogoś bronić ? Naucz się czytać ze zrozumieniem koleś. Obrona nie jest równoznaczna z sprzedawaniem na komendzie . Pozwól , że nie skomentuje twojego pytania na temat mojej przynależności do jakiejkolwiek " bojówki". Polak Polakowi wilkiem , smutne czasy nastały. Nie ma się co dziwić skoro w tym kraju wiekszością są ludzie tacy jak Ty, którzy bardziej cenią czyjeś dobro niż nasze . "Wpierdolisz każdemu" i kto tu jest chamem i prostakiem ? Koniec offtopu. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 44 gości