Witam - już oficjalnie
|
16-10-2013, 09:21 PM
|
|||
|
|||
RE: Witam - już oficjalnie
No to czas na mnie . Przepraszam ,że dopiero teraz ale ograniczałem się raczej do jednego wątku ...
Mam na imię Przemysław , mam 31 lat i mieszkam w Knurowie . Moją główną pasją jest piłka nożna . Pracuję w szkole (pan od fikołków) a popołudniami trenuję młodych piłkarzy . Boksem (m.in.) zaraził mnie mój ojciec . Wszystko zaczęło się od Andrzeja Gołoty i jego niesamowitych walk z Tysonem , Byrdem , McBridem czy Mollo . Nie miło wspominam werdykt po walce z Ruizem i tą suchość w ustach po walce z Brewsterem . W międzyczasie pasjonowałem się walkami Adamka , którego walki również mnie rozgrzewały . Niestety znienawidziłem Adamka za wyzwanie do pojedynku Gołotę . Ogólnie cały ten pomysł z jego przejściem do ciężkiem był dla mnie złym posunięciem . Ale potem trochę mi przeszło . Postanowiłem w międzyczasie zrobić przegląd bokserów , którzy mogliby w przyszłości zwojować wagę ciężką . Przypadkowo obejrzałem na żywo walkę Solisa z Barretem , noi się zaczęło ... To był szok nigdy wcześniej kolesia nie znałem (amatorka kompletnie mnie nie interesowała ) ... Noi tak śledzę go codziennie i czekam w końcu na ten cud . Wybrałem BOKSER.ORG ponieważ ma ciekawą szatę , fajne artykuły i sporo fajnych userów . |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości