Polityka ogólnie.
|
12-10-2013, 06:53 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-10-2013 06:58 PM przez Splint3rPL.)
|
|||
|
|||
RE: Rząd PO - najgorszy od 89 r. ?
Śledzę ostatnio postać Krzysztofa Bosaka. Oglądam również dostępne w sieci wywiady i rozmowy. Inteligenty gość, przygotowany i bardzo rzeczowy. Nie pierdzieli głupot, tylko próbuje merytorycznie dyskutować. Niestety nie zawsze mu się to udaje, bo musi rozmawiać z totalnymi idiotami. A dyskusja ma to do siebie, że potrzeba do niej przynajmniej dwóch kompetentnych osób. Nie skretyniałych, lewackich celebrytów.
Próbują go ośmieszać, próbują go zbijać z tropu, a on nie daje się prowokować i ciągle wypowiada się jedynie na temat. Podziwiam go, naprawdę. Ja na jego miejscu bym co najmniej kilka razy bym nerwowo nie wytrzymał. Obejrzyjcie sobie jego rozmowę z Moniką Richardson. Nie wiem z czego ona się tak ciągle cieszy, ale Bosak swoimi wypowiedziami ją delikatnie mówiąc niszczy: I kolejna ciekawa rozmowa: Jest tego w sieci naprawdę sporo, polecam pooglądać. Oby więcej takich ludzi. Ludzi, którzy wiedzą o czym mówią. Nie chodzi mi tu nawet o to, że podzielam jego zdanie (chociaż tak jest), ale o to, że ten gość po prostu potrafi dyskutować i zna temat, o którym się wypowiada. A to jest w mediach NIEPRAWDOPODOBNA rzadkość. ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 49 gości