siłownia/kulturystyka/bodybuilding
|
30-09-2013, 09:42 AM
|
|||
|
|||
RE: siłownia/kulturystyka/bodybuilding
Wedlug mnie bo nawet juz nie do konca pamietam dlaczego tak dziwnie kaza dawkowac na tych opakowaniach no to wedlug mnie sa dwie opcje.
Albo chca wprowadzic klienta w blad aby szybciej uzyl ich kreatyny co zaoowocuje ze strony klientow szybszym kupnem kolejnej i to jest najbardziej prawdopodobna opcja tak samo jak wkrecaja nam spalacze i coraz to nowsze kreatyny aby pozbyc sie jak najwiekszej ilosci pieniazkow z naszych portfeli. Albo po prostu wszystkie te rady dotyczace dawkowania napisali zanim dokladnie przebadali kreatyne. teraz kiedy juz wiadomo o niej wszystko to wiadomym jest, ze to po prostu MIT a organizm nie jest w stanie przyjac wiekszej dawki niz 5-6 gr kreatyny dzennie. Michal Karmowski mistrz polski kulturystyki jest zdania, ze w dni nietreningowe nie powinno przyjmowac sie kreatyny ale tutaj akurat zdania sa podzielone i wedlug mnie lepiej brsc rowniez w te dni. Nic sie nie stanie a moze akurat bedzie lepiej. Prosze sobie wpisac na yt "Michal Karmowski Kreatyna" on tsm to ladnie wyjasnia ![]() poza kreatyna nic sie nie oplaca brac. To jedyny skuteczny suplement. no.i wiadomo jakies bialko czy carbo wedlug brakow w diecie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości