Polityka ogólnie.
|
17-09-2013, 09:12 PM
|
|||
|
|||
RE: Rząd PO - najgorszy od 89 r. ?
Dzisiaj 17 września , pytanie do was jeśli ktoś ogląda TV : Dzisiejsza rocznica została wspomniana ?
Największym problemem naszej ojczyzny jest brak wartości wśród naszych samozwańczych elit . Patriotyzm ? a co to jest? Jestem małolat i powiem wam panowie , że to jest straszne jak nikt z twojej klasy nie zna hymnu państwowego ! a na lekcjach "wychowania do życia w rodzinie " próbują wmówić młodzieży ,że homoseksualizm , transseksualizm to są rzeczy normalne ! Nie zapomnę gdy na lekcji historii było sporo lekcji o mordowaniu żydów itp , a gdy zapytałem się o Wołyń to nauczycielka stwierdziła ,że nie ma tego w podstawie czyli nie jest to nam potrzebne ! Przecież to jest chore , chcą zabić w nas resztki wartości , przywiązania do ziemi przodków. To jest normalne ? Słyszeliście co MEN wymyślił dla dzieci w przedszkolach ? Będą przebierać dziewczynki za chłopców i odwrotnie . Gdy patrze co tu się dzieje to czuje smutek. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 31 gości