Polityka ogólnie.
|
12-08-2013, 02:01 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2013 02:11 AM przez Splint3rPL.)
|
|||
|
|||
RE: Rząd PO - najgorszy od 89 r. ?
(11-08-2013 11:44 PM)Metzger napisał(a):(11-08-2013 10:47 PM)Sander napisał(a): Dobry wywiad z Cejrowskim.Biedny, mały, chory z nienawiści człowieczek. Naprawdę lubię Cejrowskiego. Jego programy podróżnicze są świetne, dowcipne, bardzo przyjemnie się to ogląda. Podzielam również jego zdanie w kilku innych kwestiach. Na YT są fragmenty jego programu zatytułowane "To mnie wkurza" - polecam: Ale jeżeli chodzi o sprawy religijne, to po prostu się go boję. To jest człowiek, który nie potrafi prowadzić dialogu. "Ja mam rację, a wszyscy którzy myślą inaczej, to grzesznicy, z którymi nie można rozmawiać. Ich trzeba usunąć z naszego kochającego i tolerancyjnego, chrześcijańskiego społeczeństwa". - tak to mniej więcej wygląda. Nie dopuszcza myśli, że ktoś jest innego wyznania. On ma rację i koniec. fragment wywiadu: "N: Ma pan wśród przyjaciół i znajomych buddystów? Jeśli tak, to jak zareagowali na pana program? WC: Nie koleguję się z innowiercami, to niebezpieczne duchowo i katolik takich rzeczy unika." Oczywiście Cejrowski ma prawo do takiego podejścia, ale mi się takie postawienie sprawy strasznie nie podoba. ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości