Garcia vs Matthysse
|
08-08-2013, 07:41 PM
|
|||
|
|||
RE: Garcia vs Matthysse
(08-08-2013 07:17 PM)Pakman napisał(a): Walka będzie bardzo dobra. Matthysse ze swoim potężnym uderzeniem kontra bardzo sprytny i świetnie chodzący na nogach Garcia. Gracia sprytny... swiatnie chodzacy na nogach? Solis chodzi na nogach jak Garcia, a w ostatniej walce Odlanier to w porownaniu do Dannego wrecz tanczyl. Atutami Danego jest sila i timing... zadne tam nogi(nie wiem jak definiujesz "spryt"?). (08-08-2013 07:17 PM)Pakman napisał(a): Jak dla mnie ta walka będzie bardziej emocjonująca od Floyd vs Cynamon, ponieważ ciężko wskazać zdecydowanego faworyta. Mam tylko nadzieję, że Matthysse nie zostanie oszukany, tak jak to miało miejsce w walkach z Judahem i Alexandrem. Garcia jednak nie ma zbyt szczelnej obrony, co pokazali Khan i Morales. Stawiam na efektowny nokaut Matthysse w początkowych rundach. Rowniez uwazam, ze pod wzgledem widowiska, to Matthysse-Garcia, ma szanse zjesc walke wieczoru. Jednak jezeli mialbym na chlodno ocenic ktora walka bede sie bardziej jaral, to zdecydowanie ta, gdzie jest wiekszy prestiz... Floyd-Canelo. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 37 gości