TOP 10 P4P - POLSKA.
|
25-07-2013, 11:41 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2013 12:08 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: TOP 10 P4P - POLSKA.
(25-07-2013 10:36 AM)AdamekFightPL napisał(a): Nie wiem jakimi kategoriami oceniacie Adamka czy Włodarczyka, Nie wiem jak inni, ja oceniam resume z ostatnich 2-3 lat, i w tym elemencie mistrz swiata WBC-Wlodarczyk, wyprzedza Tomasza, ktoremu albo pomagali sedziowie, albo daje slabe walki. Ty na jaki okres czas sie powolujesz... 10 ostatnich lat? (25-07-2013 10:36 AM)AdamekFightPL napisał(a): Czyli waszym tokiem rozumowania gdyby tak Mayweather nie miał mistrzowskiego pasa w swojej kategorii a jakiś inny Amerykanin też w jego kategorii miał pas to własnie jemu należało by się pierwsze miejsce w P4P? Maywetaher to slaby przyklad z dwoch powodow, bo po pierwsze to jest Mayweather(jak nie wiesz ocb. to zajrzyl w boxrec), a po drugie ma pas, wiec gdybanie odstawmy na bok. Jezeli jest mowa o zawodnikach wybitnych, to pasy schodza na drugi plan. Idac natomiast Twoim tokiem rozumowania, wystarczy nazywac sie Tomasz Adamek i byc z Gilowic, zeby zawsze stawiac go wyzej niz np. mistrza swiata, ktory dwukrotnie nokautowal rywali na ich terenie. Zreszta sam przyznales, ze dopoki Tomasz jest aktywny, to bedzie u Ciebie nr.1, a takich rzeczy nikt nie potraktuje powaznie kolego. (25-07-2013 10:36 AM)AdamekFightPL napisał(a): Nie chce zabłysnąć bo świecie już wystarczająco mocno W kazdym temacie AFPL... zwlaszcza Adamka, i MMA, my laicy mamy fart, ze mozemy sie tylu rzeczy dowiedziec. PS. Campilo jest dla Ciebie naprawde malo znany? Zobacz nawet laicy go dobrze znaja. (25-07-2013 10:47 AM)Sander napisał(a): Diablo i Adamek na tę chwilę są najlepsi a który lepszy? Ja wyraznie faworyzowałbym Adamka, tylko w jakiej mialo by to byc wadze? Na dzis dzien kierowanie sie miejscami w rankingu, na zasadzie kto moim zdaniem, by z kim wygral jest glupie, zwlaszcza, ze mowimy o bokserach z rownych dywizji. To tak jakby zapytac, kto by wygral GGG, czy Floyd... dla mnie Golovkin, teraz mam go dac na 1 miejsce p4p? Jaja jakies. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości