TOP 10 P4P - POLSKA.
|
24-07-2013, 08:42 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2013 07:39 AM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: TOP 10 P4P - POLSKA.
(24-07-2013 08:20 PM)AdamekFightPL napisał(a): Nie ważne czy o pas czy też nie... Bajki piszesz. Jeszcze nie widzialem rankingow, by mistrzowie nie byli w scislym czubie. (24-07-2013 08:20 PM)AdamekFightPL napisał(a): Adamek tak czy siak miał nie gorszych przeciwników od Włodarczyka... jak dla mnie Adamek a Włodarczyk to niebo a ziemia. Moze gorszych nie mial, ale gowno tak naprawde pokazal... wypykal go Cunn(dla mnie to byla deklasacja), i dawal rade jednoreki zawodnik(nie byloby skandalu gdyby werdykt byl remisowy, badz odwrotny). Jednak Krzysiek w ostatnich 2-3 latach lepiej sie dla mnie pokazal, co wazne jest mistrzem. (24-07-2013 08:20 PM)AdamekFightPL napisał(a): Dopóki Adamek będzie czynnym bokserem zawodowym nikogo innego nie nazwę najlepszym pięściarzem w Polsce. Po Tobie sie nawet bym obiektywizmu w temacie Adamka nie spodziewal. (24-07-2013 08:20 PM)AdamekFightPL napisał(a): Ma na swoim koncie 2 pasy mistrzowskie Nie, Adamek nie ma zadnego pasa, i to jest fakt, ktorego nie da sie podwazyc. Powolywanie sie na pasy ktore mial blisko pol dekady temu, to dziecinny argumnet. Roy Jones tez mial pasy, a jego miejsce w top30p4p to bylaby kpina. (24-07-2013 08:20 PM)AdamekFightPL napisał(a): Trzeba być KOMPLETNYM laikiem żeby stawiać Diablo nad Adamkiem, ba, żeby ich nawet porównywać! Powiedzial ten, ktory pisze, (24-07-2013 04:13 PM)AdamekFightPL napisał(a): A co to znaczy, że jest mistrzem?i ze przy tworzeniu rankingow pasy nie sa wazne. Tak szczerze, to porownywanie do laikow ludzi ktorzy widza pewne miejsca inaczej w swoich w rankigach, i badz co badz znacznie przewyzszaja Cie wiedza, jest niepotrzebnym rozmyciem tematu. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości