Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankieta RingTV - Kto powinien być następnym rywalem Bronera?
25-06-2013, 12:37 PM
RE: Ankieta RingTV - Kto powinien być następnym rywalem Bronera?
Z Ponce de Leonem dawał wyrównaną walke którą wygrał zasłużenie jednak mimo to punktacja mogła iśc w obie strony , DeMarco z kolei odpadł w 8 rundzie i oddał młokosowi wartosciowy pas a doświadczony Malignaggi który był mistrzem świata kiedy Broner nawet nie zaczął kariery a nie zrobił na młodziaku kompletnego wrażenia.

Prawdziwe nazwiska w rekordzie Adriena dopiero sie rozpędzają , nie zapominajmy że on jest dopiero 89rocznik i z walki na walke robi krok do przodu czyli w tym czasie werdykt walki Broner-Matthysse to jedna wielka niewiadoma a z kolei taka walka za 2-3 lata pozostawia Lucas bez najmniejszych szans.

Jeżeli ktoś chce zatrzymać kariere Bronera to niech to zrobi teraz bo potem może być po prostu za póżno. Podziwiam Lucasa to jeden z moich ulubieńców wiem na co go stać ale Broner ma w sobie ogromny potencjał zresztą to widać gołym okiem skoro niespełna 24latek już ma tytuły w 3kategoriach a na pewno będą następne .

"..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce
więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..."
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Ankieta RingTV - Kto powinien być następnym rywalem Bronera? - RoyJonesJr - 25-06-2013 12:37 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości