Ankieta RingTV - Kto powinien być następnym rywalem Bronera?
|
25-06-2013, 11:28 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-06-2013 11:31 AM przez RoyJonesJr.)
|
|||
|
|||
RE: Ankieta RingTV - Kto powinien być następnym rywalem Bronera?
Ja oddałem na Garcie . to też było by ciekawe zarówno jak walka z Bradleyem , chociaż wolałbym Dannego z Matthysse a Tim już ma date z JMM
Kurcze , nie chce walki Bronera z Lucasem to są 2 z 3 nazwisk moich teraźniejszych pupilów i nie chciałbym w tym roku oglądać porażki któregoś z nich. Szkoda mi Matthysse że mu ciągle tytuł spod mordy ucieka , nawet Garcia chce sie zrewanżować z Judahem i wielka gwiazda Danny po raz kolejny z rywalem bez większego ryzyka zamiast Lucasa. Bronera chce oglądać z najlepszymi z najlepszych a Maidana już do tego kręgu sie niestety nie zalicza. Najlepszym wyjsciem jest tylko Garcia i Mathysse ale ja nie wiem jak to sie potoczy . (25-06-2013 10:50 AM)BMH napisał(a): Ja oddalem glos na Maidane. Matthysse na dzis dzien, to powycieralby ring Bronerem, ktory na przeciw takiego punchera jak Lucas, to nawet nie stal. Powycierałby ring ? no co Ty a Broner to co wata w rękach ? no fakt Maliganggiego nie rzucił na dechy ale ten latał jednak trochę po ringu , Broner to również puncher i w dodatku szybszy , uwielbiam obu i moim zdaniem jeżeli dojdzie do tej walki to odpadnie Lucas. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości