Krzysztof Włodarczyk
|
20-06-2013, 11:48 AM
|
|||
|
|||
RE: Krzysio Włodarczyk
Dla boksu pewnie lepiej by było, żeby wygrał Ingusz, ale dla mnie dla Polaka zwycięzcą musi być Krzysiek, bo obawiam się, że na następnego mistrza możemy trochę zaczekać, a przykro byłoby oglądać sport, w którym Polacy są nikim, nic nie znaczą.
BMH, dodałbyś tą walkę do naszego WB, wysoki kurs na Krzyśka, sporo wirtualnych dolców bym wygrał ![]() Pakman Mi jako człowiekowi szukającemu wszędzie jakichś teorii spiskowych twoja teoria jest bardzo prawdopodobna, a jeśli naprawdę będzie remis, nawet uczciwy, to powiem, że był ustawiony ![]() Cytat:Krzysztofa ratuje jedynie nokaut, ale, czy Czakijew kiedykolwiek "pływał"? Nie, nie pływał, ale nie walczył jeszcze z pięściarzem pokroju Krzyśka, a jego szczęka nie jest sprawdzona. Ale masz rację na pkt, Diablo nie wygra, może co najwyżej zremisować... Cytat:Skad pomysl, ze federacja pozwoli na takie cyrki jak trzy walki?Jeśli kasa będzie się zgadzać to federacja się zgodzi, zgodziła się już na dwa cyrki z Palaciosem, dwie nudne walki z Fragomenim, to tym bardziej zgodzi się na 3 walki z Czakijewem. Cytat:mojej ocenie, to Wasilewski to jest dar z niebios dla takiego Diablo, Szpilki, Wawrzyka, i calej reszty.Zgoda co do Wawrzyka czy Szpilki i całej reszty, bo bez niego świat/Polska by o nich nie usłyszała. Ale co do Diablo to mam wątpliwości. Z jednej strony u Wasyla dostaje słabych rywali, nie licząc Czakijewa, i jak zauważył AFPL i Sander w innym temacie, tak naprawdę nic nie znaczy w świecie boksu zawodowego. Z kolei u Sauerlanda walczyłby z silniejszymi rywalami i są dwie opcje, jeśliby przegrał nie jest MŚ, jest może nawet solidnym jouneymanem (troszkę może przesadzam), ale jeśli ma umiejętności, to wygrywa z LEPSZYMI rywalami i jest powszechnie szanowany, do tego zarobki solidne. Zależy z której perspektywy patrzymy, a najważniejsze byłoby to, czy Krzysiek ma ambicję i umiejętności by bić się i wygrywać z najsilniejszymi w tej kategorii. Jutro poznamy prawdę, dziś możemy tylko dywagować. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości