Krzysztof Włodarczyk
|
28-01-2012, 04:52 PM
|
|||
|
|||
RE: Krzysio Włodarczyk
Ciekaw jestem walki z innymi mistrzami federacji. USS już stoczył dwie walki z Diablo, rezultat trzeciej stoi u mnie pod znakiem zapytania, bo Amerykanin ma już swoje lata, a ich ostatnia walka była już kawałek temu. Jak dla mnie i tak Cunn jest nieoficjalnym królem cruiserów, pokonał wszystkich mistrzów oprócz miszcza Lebiediewa, a na walkę z Hernandezem niecierpliwie czekam. Wracając do tematu, Diablo jest może dobrym bokserem, ale nie bardzo dobrym, ponieważ uważam, że w walce z Tarverem w górę zostałaby podniesiona ręka Antonio. Natomiast w walce z Jonesem przegrałby Diablo sądzę, Panamczyk ma dobre warunki fizyczne, a Diablo jest sztywny i wątpię by potrafił tak świetnie balansować, by się przedzierać do półdystansu. Włodarczyk, za dużo zbiera, a za mało oddaje moim zdaniem. W walce z Greenem ten lewy sierp był potężny, lecz knockout skumulował moim zdaniem wcześniejsze mocne ciosy z tejże rundy. A co do walki z Palaciosem to był blamaż, powinien mu dać rewanż dla świętego spokoju i pokazać, że Polak zasługuje na mistrzostwo, bo to pokazał w ich kwietniowej potyczce nie nazwałbym mistrzostwem. Z drugiej strony słyszałem, że Diablo by już wolał zwakować tytuł niż się mierzyć z Palaciosem. Zobaczymy, czas pokaże, Krzysiek jest też już młody
Boks - nie dzieli nas a łączy. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 48 gości