Lucas Martin Matthysse
|
02-03-2013, 12:01 PM
|
|||
|
|||
RE: Lucas Matthysse
Matthysse to bardzo ciekawy pięściarz i dobrze, że ktoś w koncu stworzył poświęcony mu temat ;]
W kwestii siły ciosu Lucasa, to przyznam się, że na początku uważałem ją bardziej za mit, niż prawdę - w końcu sporo bokserów z Argentyny i okolic ma naprawdę "straszliwe" procenty KO, tylko dziwnym trafem, gdy walczą poza rodzinnymi stronami, to nagle okazuje się że wcale tak mocno nie biją. Doceniłem ją dopiero po walce z Soto, i to nie dlatego, że Matthysse rzucił na deski mojego ulubieńca, ale dlatego, że Humberto słynie przecież z żelaznej szczęki (sam fakt, że przez 67 walki NIGDY nie leżał na deskach mówi sam za siebie). Nie zgodzę się tylko, że werdykt z walki z Judahem to przekręt. Moim zdaniem to był bardzo wyrównany pojedynek i nie mam problemów z wypunktowaniem walki dla Zaba. Za to co do Alexandra, to pełna zgoda. Co do błędów, to moim zdaniem jeśli chodzi tylko o pisownię nazwiska (Paterson zamiast Peterson), a nie o rażące błędy ortograficzne (których tutaj nie ma) to nie ma się chyba o co czepiać. Wystarczy tylko napisać, że ktoś zrobił błąd i powinien go poprawić. Mnie tylko cieszy, że post otwierający to nie jest jedno czy dwuzdaniówka typu Cytat:"Matthysse w ostatniej walce znokautował Dallasa, teraz ma walczyć z Petersonem. Czy Waszym zdaniem może wygrać?"tylko krótko przedstawiona jest kariera Matthysse'a i tak dalej. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości