Najlepszy z najlepszych. Ankieta
|
14-01-2012, 07:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Najlepszy z najlepszych. Ankieta
(14-01-2012 06:21 PM)sowka napisał(a):(14-01-2012 03:18 PM)Terminator2 napisał(a): Uzasadniając swój wybór daleki jestem od czynienia wszelkich porównań bokserów z różnych epok, albo na podstawie ,,Lewis pokonał Tuckera na luzie, a Tyson męczył się z nim 12 rund, więc Lewis jest lepszy". Każdy z tych mistrzów był wielki w swoim czasie i takie ankiety to nic innego jak obraz naszych sympatii. Pozwolę sobie się nie zgodzić z niektórymi bokserami z listy 2. Frazier , niestety (mimo całej sympatii do niego) , pojedynek Fraziera z Vitem skończyłby się podobnie co do jego pojedynku z Foremanem , ciężki cios Vita by przesądził o wygranej . 5. Woda na młyn dla Vita , ciągły napór aż prosi się o karcenie lewą , poza tym za duża różnica warunków i za prymitywna technika , wysunięta lewa noga Vita by była zaporą nie do przejścia dla Marciano 7. Patterson , mimo całej szybkości nie udało by mu się wygrać z powodu nie za dobrej szczęki 9.Schmelling , za słabe warunki , nie za dobra technika . 10. Tyson , tu mam największe wątpliwości , nie wiem czy Vit nie złamałby Mike'a swoją psychiką , odchylenia Vita też mogłyby być ciężkim orzechem do zgryzienia dla żelaznego "honestly ,to knock me out you better hit me with that ringpost ,because I aint going nowhere" M.Hagler |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości