Najlepszy z najlepszych. Ankieta
|
13-01-2012, 10:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Najlepszy z najlepszych. Ankieta
Parę uwag mam
Willow Co robił wtedy Lewis? ,a ja wiem , np .zdobył złoto olimpijskie ? Kogo pokonał ? np Holyfielda 2 razy (pierwszy raz to wał na Lewisie był )Tuckera (dwa razy leżał z Lewisem) z którym Mike miał problemy (12 rundówka ), Ruddocka ,którego znokautował w 2 rundzie (kolejne 12 rund Mike'a w drugiej walce ) , Mercera , Morrisona ,Briggsa, Tue i ważąc najwięcej w karierze(przed emeryturą) rozbił twarz Vita Kliczki , a Tysona wyzywał do walki odkąd przeszedł na zawodowstwo , więc wymień mi kogo takiego wielkiego pokonał Mike ? stary Larry Holmes dawał mu dobry wycisk póki nie zaczął pajacować. Adamekfight Frazier nigdy nie pogodził się z Alim , powiedział ,że póki go twarzą w twarz nie przeprosi to on mu nie wybaczy . Tak w ogóle to za najlepszego z najlepszych uważam Sugar Ray Leonarda , szczęka , ofensywa , defensywa , szybkość ,siła , myślenie w ringu, psychika jak dla mnie był to zawodnik kompletny . A co do ciężkich to uważam ,że Larry Holmes był najlepszy "honestly ,to knock me out you better hit me with that ringpost ,because I aint going nowhere" M.Hagler |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości