Wartość sportowa Prime Andrzeja Gołoty
|
29-12-2012, 02:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Wartość sportowa Prime Andrzeja Gołoty
(29-12-2012 10:34 AM)Szakal napisał(a): Lewis - kompromitacja Ja nie traktuje szybkich przegranych, jako kompromitacji. Nie tacy jak Golota byli nokautowanie w pierwszej rundzie. Zreszta... LL w mojej ocenie, byle mega faworytem z Andrzejem... choc tak szybkiego zakonczenia, to nie spodziweal sie chyba nikt w Polsce. Kiedy wychodzil do Brewstera, kazdy znal jego mankament... szybkie zakonczenie, bylo chyba najbardziej prawdopodobne. Tyson... jak dla mnie normalne TKO, Golota odmowil walki(mniejsza o powody), to trener zachowal sie nieprofesjonalnie i robil cyrki. Tyson z tamtej walki byl tak slaby, ze gdyby Golota mial psychike Vitka, to wygralby. Histora walki z Grantem jest taka... po swietnym poczatku, Golota dal sie zlapac na prawy w koncowce... chwile potem upadl... byl lekko zraniony... sedzia pyta:" chcesz walczyc?", na co Golota odpowiada jak czlowiek... w ojczystym jezyku:"NO"-co u nas znaczy TAK- sedzia zrozumial jednak angielskoe NO, i w ten pechowy sposob Andrzej przegral walke. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości