Pacquiao vs Marquez IV
|
09-12-2012, 07:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Pacquiao vs Marquez IV
(09-12-2012 04:43 PM)Mastrangelo napisał(a):(09-12-2012 12:06 PM)Maynard napisał(a): Tak już na spokojnie jedna refleksja. Nie chcę być źle zrozumiany, ponieważ jestem wielkim fanem Marqueza, jak już zapewne zauważyliście. Zastanawia mnie jednak ten nagły przyrost masy Juana i wygląd, jakiego nawet w przybliżeniu nie prezentował wcześniej. Kontrole antydopingowe na pewno były przeprowadzone, ale to wszystko trochę podejrzane mi się wydaje. Podobnie zresztą jak i wcześniejszy o kilka lat "rozrost" Pacmana.Szczerze? Ja jestem przekonany, że Marquez był na czymś i to na czymś konkretnym. Widzieliście jak wyglądał na ważeniu, to była niesamowita transformacja. Właśnie o to mi chodziło. Cóż, publika chce gladiatorów, ma gladiatorów. Determinacja Marqueza była tak ogromna, że nic by mnie nie zdziwiło. Chyba, że to jego szczochy mają taką moc (a wątpię, bo podobno przestał je pić 2 lata temu). Zresztą, w czystość Pacmana nigdy nie wierzyłem. Myślę, że obaj byli na "wspomaganiu", więc afery nie będzie i nic nie zostanie wykryte. Tylko niesmak wśród bardziej zorientowanych kibiców pozostanie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości