Pacquiao vs Marquez IV
|
09-12-2012, 01:55 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2012 01:57 PM przez Szakal.)
|
|||
|
|||
RE: Pacquiao vs Marquez IV
(09-12-2012 12:06 PM)Maynard napisał(a): Tak już na spokojnie jedna refleksja. Nie chcę być źle zrozumiany, ponieważ jestem wielkim fanem Marqueza, jak już zapewne zauważyliście. Zastanawia mnie jednak ten nagły przyrost masy Juana i wygląd, jakiego nawet w przybliżeniu nie prezentował wcześniej. Kontrole antydopingowe na pewno były przeprowadzone, ale to wszystko trochę podejrzane mi się wydaje. Podobnie zresztą jak i wcześniejszy o kilka lat "rozrost" Pacmana.Teraz dopiero przeczytałem tego posta i muszę stwierdzić, że coś w tym jest. Ja też jestem naprawdę wielkim fanem "Dinamity", widziałem naprawdę bardzo wiele jego walk i muszę stwierdzić, że pod względem przygotowania fizycznego wyglądał chyba... najlepiej w karierze. A to, biorąc pod uwagę że Marquez ma już 39 lat, jest jednak trochę podejrzane. Mam wielką nadzieję, że nie okaże się niebawem, że w organizmie Meksykanina zostały wykryte jakieś nielegalne substancje i że walka nie zostanie uznana za NC... ----- [edit]: @Metzger Wydaje mi się, że drugi scenariusz z Twojego posta jest bardziej prawdopodobny i nie zdziwię się, jeśli niedługo coś takiego usłyszymy. Poza tym, moim zdaniem najlepszy czas na zorganizowanie tej walki minął parę lat temu i obaj mogą chyba pluć sobie w brody, bo kilkadziesiąt milionów $ przeszło im obok nosa. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości