Ruiz vs Joshua II (7.12.2019)
|
08-12-2019, 08:08 PM
|
|||
|
|||
RE: Ruiz vs Joshua II (7.12.2019)
(08-12-2019 12:03 PM)fext napisał(a): Co do Joshuy, jak dla mnie od początku był produktem medyczno-marketingowym. Moim zdaniem zarówno sylwetka, jak i początkowa "porażająca moc" wynikały przede wszystkim z odpowiedniego wspomagania, połączonego ze starannym doborem przeciwników.. (08-12-2019 12:03 PM)fext napisał(a): Mamy Wildera, czyli człowieka-armatę, dla którego coraz trudniej znaleźć przeciwnika, który chciałby z nim walczyćA ja pozwolę sobie napisać post czysto osobisty. Na stronie głównej redaktorzy portalu forsowali dokładnie odwrotną opinię niż ta jaką napisał „fex” i jaką podziela wielu tu piszących Redaktorzy Bokser.org „uważają” że Wilder jest koksiarzem i istnieje na rynku tylko dzięki doborowi przeciwników i unikaniu najlepszych, natomiast Joshua to kozak który podejmuje każdą rękawicę . Gdy notorycznie udowadniałem ,że fakty są inne i nie mogli mnie przekonać na argumenty dali mi dożywotniego bana ,abym nie mieszał im w interesie. [Nazwisk owych redaktorów wymieniał nie będę, bo niektórych już nie ma na Bokser.org] Dochodzę do wniosku, że obecnie to już nie tylko sam boks jest „brudny” |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości