Ruiz vs Joshua II (7.12.2019)
|
15-09-2019, 05:03 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2019 05:13 PM przez szalonyAli.)
|
|||
|
|||
RE: Ruiz vs Joshua II (7.12.2019)
(29-08-2019 07:03 PM)fext napisał(a):(28-08-2019 11:54 PM)Wietnam napisał(a): Gala pod gołym niebem, 80 procent szejków wI tu jest pewien problem. Osobiście jestem wielkim przeciwnikiem Arabów i w ogóle muzułmanów - w Europie. Najchętniej bym ich stąd wszystkich przeprowadził... do Arabii właśnie, jestem bowiem wielkim zwolennikiem Arabów i w ogóle muzułmanów - w Arabii. Tam jest ich kolebka, tam są ich Mekka i Medyna, tam są ich ziemie i tam mogą sobie robić co chcą, na czele z wyznawaniem łupieżczego kodeksu wojskowego zwanego religią. I nam nic do tego. Dlatego jeżeli Europejczyk Hearn popełnił już tak kolosalną głupotę i sprzedał szejkom znakomitą galę bokserską, to nam nie pozostaje nic innego, jak się dostosować. Dantejskie wizję.Hearn popełnił błąd sprzedając gale właśnie tam.Walka jest na tyle interesującą , że bez problemu sprzedała by się w USA. Niecwiem nie enikam.Odnosnie wielbłądów wychodzących między rundami , to widziałem już gale właśnie tam organizowane i nie wychodzą kobiety nie Arabki tylko że zamiast bikini ubrane elegancko , nie po arabsku.Na trybunach też można dostrzec kobiety , jako towarzyski gości pochodzenie nieadabskiego.Faktyvznie jest sporo arabów w swoich rodzinnych strojach ale wolność Tomku w swoim domku. Wracając do teorii spiskowych odnośnie pierwszego starcia.Serio ? Takie walki przegrywali najlepsi?Lennox Lewis , Tyson, Kliczko i tak dalej.Joshua nie wytrzymał cisnienia u tyle.Mial po raz drugi w karierze takie problemy .Po raz pierwszy z Kliczko uratowała go rutyna rywala i Anthony jakoś doszedł do siebie .Ruizvmu na to pozwolił , Joshua nie wytrzymał fizycznie trudu pojedynku i psychicznie.Pezerwane trochę z dupy , ale Joshua może mieć pretensje głównie do siebie.Badzmi poważni , to wcale nie było pokazanie że Joshua jest ludzki i to pokonania bo to było widoczne i wiadome już wcześniej.Z Kliczko męczarnie , potem obrony .Taka nie ten poziom, Powietkin zrobił porblemy agresywnością , ale nie zadowala przełamać Antka.Parker walka unikow. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości