Polityka ogólnie.
|
09-06-2019, 11:27 AM
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
@Martin
Piszesz bzdury które wymyślili spece od socjotechniki aby manipulować społeczeństwem. Ten co wybiera nie ma moralnego prawa narzekać. Już kiedyś o tym pisałem. Wybierasz sobie kobietę ,żenisz się z nią a potem latasz po okolicy i ją krytykujesz. To jest chamskie. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Natomiast wyjaśnij mi logicznymi argumentami pewne wątpliwości które Ty mi sugerujesz. 1. Dlaczego ja nie mam prawa krytykować władzy której nie wybrałem , a której podlegam. 2. Dlaczego ja nie mam moralnego prawa krytykować władzy . którą inni wybrali beze mnie , ale mieszkam w kraju w którym ta władza sprawuje rządy [również nade mną ] i dla tej władzy i kraju , pracuję płacę podatki itp. [Niech mnie ta nie moja władza zwolni z podatków i innych obowiązków to wtedy wsadzę mordę w kubeł i w ogóle nie będę się odzywał] 3. A na jakiej podstawie twierdzisz że przy dużej frekwencji i nieważnych głosach jakie oddaliby ci co normalnie na wybory nie chodzą partia z największą liczbą głosów nie doszłaby do władzy? To mnie bardzo ciekawi. Wydoroślej i zacznij samodzielnie myśleć , bo Twoje teorie są powielaniem głupot. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości