Magdaleno - Dogboe/Vargas - Cruz - 28 kwietnia
|
25-04-2018, 01:45 AM
|
|||
|
|||
RE: Magdaleno - Dogboe/Vargas - Cruz - 28 kwietnia
Fajne gale, fajny temat. Dobrze będzie zobaczyć
kolejny raz Jenningsa po powrocie, Dawejko to Journeyman z którym Bye Bye nie powinien mieć żadnych problemów. Dogboe jeszcze w akcji nie widziałem, będzie okazja mam nadzieję że wyrobią się przed walką Stricza. Jessie Magdaleno wygrał z Donaire dość wątpliwe nie raczy raczej swoim boksem, gdyby to był prime Donaire walke by łatwo wygrał Flash. Abraham -Nielsen tu emocji raczej nie będzie, obaj prezentują styl pasywny i mało techniki w tym wszystkim Abraham wraca odcinać kupony, wcale nie jestem pewien czy poradzi sobie z Duńczykiem. Shakur Stevenson to talent, ale jak narazie hałasu w świećie boksu, swoimi występami nie robi, mały hype na niego i PR który nie ma nawet startu wokół tego co było z Łomaczenką na początku zawodostwa. Rywala dostał niepokonanego ale kompletnie nic o nim nie wiem, rywale z którymi walczył, nie mają zbyt tajnych rekordów. Walki i gale fajne, jednak tym razem pojedynek Polaka przysłania je wszystkie. Będą starał się od deski do deski oglądać wszystko to co będzie działo się na tvp, studio z Izu, Szpilką i Ewką -analizy, walkę Millera oraz całe główne danie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości