Polsat Boxing Night "Noc Zemsty" - Częstochowa 21.04.2018
|
22-04-2018, 08:50 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-04-2018 09:10 AM przez Wit.)
|
|||
|
|||
RE: Polsat Boxing Night "Noc Zemsty" - Częstochowa 21.04.2018
Jestem pod wrażeniem tego co Gus i Chycki robią z Adamkiem. Myślałem, że to trochę wskrzeszanie trupa, a tu się okazało, że naprawdę potrafi jeszcze zrobić formę. Brawo!
Spodziewałem się, że to Abell wyjdzie do ringu, będzie spokojny i stonowany tak jak Tomek w niższych wagach i zrobi robotę. Myślałem, że ta pewność siebie i luz zgubią Polaka, a tu wcale nie. Co do następnych walk Adamka: Jeśli Szpila rozklepie Guinna bez większego uszczerbku (a tu może być różnie, bo już kiedyś Mollo miał tak ograć przed walką z Zimnym ), to myślę, że rewanż Adamek - Szpilka się sprzeda niesamowicie, ba, sam to chętnie obejrzę. To co Tomek wtedy zrobił ze Szpilką (a raczej nic nie zrobił) to jest plama w jego rekordzie. Większa niż ta Mastera z Kalengą. A i jeszcze co do Abella - trochę gościa przeceniłem. Jednak wrócę do opinii sprzed walk Zimnoch - Mollo, że Abell to taki typ jak Mollo, z tym że większy, ale mniej dziki/agresywny. Wtedy pisałem, że byłby idealnym sparingpartnerem przed pojedynkiem z Mike'iem. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości