Polsat Boxing Night "Noc Zemsty" - Częstochowa 21.04.2018
|
07-04-2018, 10:12 PM
|
|||
|
|||
RE: Polsat Boxing Night "Noc Zemsty" - Częstochowa 21.04.2018
Cytat:Tak właśnie próbuje się ludziom wciskać kit, ppv musi być bo telewizja chce zarobić. Ja nie widzę żadnego kitu w stwierdzeniu, że telewizja prywatna chce zarobić. Nawet nie wiem, gdzie miałby być tu haczyk. A właśnie z tego względu, że telewizja prywatna jest głównie nastawiona na zysk, a PPV utrzymuje się już od wielu lat, można wysnuć wniosek, że PPV jednak się opłaca. Aż mi się argumentacja przypomniała, najtrudniejszy dział na moich studiach ![]() Cytat:Dlatego półtoragodzinny film trwa na polsacie dwie i pół godziny. Dalej jest taki dramat?! Ja w Wielki Poniedziałek zacząłem sobie oglądać "W głowie się nie mieści" na TVN-ie i o ile pierwsze reklamy dzielnie przetrwałem, o tyle na drugich usnąłem i obudziłem się po filmie ![]() Cytat:Jak zamykając? Mecze LM oglądałem jakie chciałem i ile chciałem - w ramach comiesięcznej opłaty abonamentowej. Ty w ramach abonamentu obejrzysz gówno no chyba że zapłacisz drugi raz swojej platformie telewizyjnej, jest różnica co nie? Nie do końca. NC+ przez półtora sezonu zamknęło LM u siebie w abonamencie, dopóki TVP nie kupiło sublicencji. A Polsat, z tego co zrozumiałem, będzie puszczał co kolejkę największy hit na otwartym kanale i jakieś słabsze na sportowych. Reszta w PPV. Dla kibica chyba lepsza jest ta druga opcja. Ja obecnie nie mam telewizora, więc i tak streamy zostają w tygodniu ![]() Cytat:Na przykładzie gali Lara vs Hurd chciałem jedynie pokazać jak to powinno funkcjonować i jak funkcjonuje w normalnej telewizji, która też jest nastawiona przede wszystkim na zysk, jednak potrafi robić to z głową nie żerując tak bezczelnie na mało rozgarniętych jankach. Przepraszam, ale nie rozumiem co chcesz mi tutaj przekazać... Czy sugerujesz, że Polsat dałby w PPV Lara - Hurd? Czy, że lepiej dla kibica jest obejrzeć w ramach abonamentu 12 gal w roku na antenie, czy ok. 50? Cytat:Nie Kubala, Ty jako abonent cp (i każdy inny) zasługujesz na to by tę galę móc zobaczyć w ramach tego co płacisz polsatowi co miesiąc. Formalnie, nie do końca masz rację, bo w kwestii prawnej gale PBN nie należą do oferty Cyfrowego Polsatu. Więc mogą nawet zorganizować galę, sprzedać ją nc+ i nie będę mógł mieć pretensji... Cytat:Ale Twój operator chce Ci wmówić, że musisz zapłacić kolejny raz bo paru polsatowskich cwaniaczków chce sie wzbogacić kosztem kibiców w kapciach. Mnie tam nic nie wmówi ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości