Polityka ogólnie.
|
14-12-2017, 12:24 AM
|
|||
|
|||
![]() (13-12-2017 10:37 PM)Martin napisał(a): No dobra tylko ja dalej nie wiem jakie to niby Kaczor ma zasługi dla III RP?Opór wobec faszyzującej się Europy Zachodniej. (13-12-2017 10:37 PM)Martin napisał(a): Tak, czytałem jakie są rozwiązania w Niemczech, Francji, Włoszech, Szwajcarii, Wielkiej Brytanii i USA. "Ustroje konstytucyjne państw współczesnych" autorstwa Pawła Sarneckiego - polecam, bardzo dobra książka.No to powinieneś wiedzieć, że Polska nie jest ewenementem na tym polu. (13-12-2017 10:37 PM)Martin napisał(a): A może mamy wadliwą władzę, która kompromituje się już na etapie prac legislacyjnych?Mamy wadliwą władzę, bo działa legalnie, ale nie tak jakbyś chciał? (13-12-2017 10:37 PM)Martin napisał(a): Ale polecam wybrać się do kogoś kto ma tv i obejrzeć główne wydanie "Wiadomosci" w obojętnie jaki dzień. Uśmiejesz się z pewnością bo takich jaj to nie było od upadku komuny.Wierzę. Ale to właśnie zapewnia równowagę propagandową. (13-12-2017 10:37 PM)Martin napisał(a): A kto miał to niby zrobić? Wszystko jest w rękach pisiorów.Bez wymówek. Opozycja uwielbia szafować słowami "bezprawne", "nielegalne", "niekonstytucyjne", za którymi nie idą żadne działania. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości