Oceń utwór poprzednika
|
11-11-2017, 06:22 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-11-2017 06:26 AM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
RE: Oceń utwór poprzednika
(10-11-2017 08:59 PM)Martin napisał(a): Wrzucam w takim razie coś "klasycznego" (w rozumieniu RSC...) Ty mnie masz jednak za idiotę. Mnie wcale nie chodziło o muzykę poważną określaną jako klasyczną. Muzyka klasyczna w dosłownym tego słowa znaczeniu to inny temat i ja go w ogóle nie poruszałem. Mazarta tu w nic nie mieszam bo to nie to miejsce. ------------------------------------------------------------------------------------------- W muzyce rozrywkowej polskiej, czy światowej są utwory, czy zespoły, które można zaliczyć i określić jako "klasyka gatunku" Ale żeby Kelly Family zaliczyć do klasyki gatunku to trzeba nie mieć wiedzy i wyobraźni. 1.Muzyka klasyczna - to inaczej muzyka poważna tworzona na przestrzeni lat. 2.Klasyka gatunku- to dzieła wybitne i wielkie w danym gatunku muzyki, literatury itp Ja cały czas odnosiłem się i odnoszę do tego drugiego określenia. Pierwszego nie brałem pod uwagę ,dlatego "sugerowanie" mi Beethovena jest nieuprawnione. Utwór Queenu można już zaliczyć do klasyki. I tu nie ma się do czego przyczepić. Ale Kelly? No wybaczcie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 107 gości