Polityka ogólnie.
|
08-10-2017, 03:21 PM
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
@fext
Tym razem popełniłeś bardzo duży błąd. Nie wiem dlaczego obrońców przyrody utożsamia się tylko i wyłącznie z lewactwem. Może dlatego że partie zielonych sympatyzują z lewą stroną sceny politycznej. A to jest bardzo poważny błąd wynikający z niewiedzy. Zgadzam się z Tobą, że obrońcy przyrody załatwiają swoje prywatne interesy szczególnie dla kasy mając często w nosie dobro przyrody. Ale nie zawsze tak jest i często jest odwrotnie niż piszesz. Znam osobiście ekologów i obrońców przyrody mających prawicowe poglądy. Mógłbym zasypać Cię przykładami gdzie organizacje ekologiczne zatrzymywały bardzo barbarzyńskie procedery. Miało to miejsce w Mitsubishi Motors. KFC, oraz wielu renomowanych firmach kosmetycznych. Znam temat bardzo dobrze, bo wiele lat w tym siedziałem . Mam w jednym palcu polskie myślistwo i mógłbym na ten temat wiele napisać. Nie wszystko jest piękne i nie wszystko korzystne dla zwierząt i przyrody ogólnie. I nie zawsze dobro przyrody jest połączone z lewactwem. Czego ja osobiście jestem przykładem . |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 41 gości