Polityka ogólnie.
|
07-10-2017, 07:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
@Hugo
Moje przesłanie jest proste i zaraz je przekażę. Jeśli zaś chodzi o "muzułmanina pokazującego błędy islamu" to wybacz, ale ten muzułmanin to przedstawiciel jakiegoś marginalnego odłamu o charakterze filozoficzno-mistycznym, nie wiem, taki islamski hipis. Ciekawostka, której poważnie nie traktują ani "niewierni" ani przedstawiciele muzułmańskiego "mainstreamu", z nożami w zębach i dynamitem w gaciach. Prezentowany przez ciebie filozof do złudzenie przypomina wszystkich pięknoduchów, ubolewających nad tym, jak to towarzysze Stalin, Beria, Mao i Pol-pot wypaczyli piękną ideę komunizmu a nazizm byłby całkiem w porządku, gdyby zamiast Hitlera władzę w partii przejął Gregor Strasser. Teraz więc obiecane przesłanie. Co jakiś czas europejskim rolnictwem wstrząsają rozmaite epidemie wśród hodowlanych zwierząt. A to choroba wściekłych krów, a to afrykański pomór bydła, a to ptasia grypa. We wszystkich przypadkach postępowanie jest proste i brutalne. Zagrożone hodowle są izolowane, wybijane do nogi i utylizowane, tyko dlatego, że być może kryją się wśród nich pojedyncze zarażone sztuki. Stanowiące zresztą marginalne zagrożenie, bo od choroby Creuswelda-Jacoba czy ptasiej grypy zginęło jak dotąd może kilkuset ludzi na całym świecie a w Europie pewnie w porywach do kilkudziesięciu. Mimo to działa mechanizm obronny polegający na eliminacji całego potencjalnie groźnego stada. I teraz, żeby nie było wątpliwości. Ja nie apeluję o to, żeby muzułmanów mordować. W żadnym wypadku!! Ich trzeba się z Europy pozbyć, wywieźć gdzieś, gdzie będą czuli się dobrze, wśród swoich. Gdzie nikogo nie będą raziły ich hidżaby i nikaby, gdzie nikt nie będzie ich drażnił krótkimi kieckami, wieprzowiną i piwem. Gdzie będą mogli modlić się nawet dziesięć razy dziennie i wyć do Allaha do zdarcia gardeł. Tylko tyle. Gdyż jak wskazuje praktyka, nie nadają się do współżycia z innymi grupami ludzi. A to, że będą wśród nich jacyś być może nawet sympatyczni salafici... Cóż, większość zwierząt z hodowli zagrożonych epidemiami też są zdrowe. Dlatego wolę nie mieć w swoim otoczeniu żadnego muzułmanina, niż ryzykować że ci, którzy w nim przebywają, zechcą przypodobać się swojemu Allahowi za pomocą noża w moich plecach. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości