Polityka ogólnie.
|
05-10-2017, 01:32 PM
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
(05-10-2017 01:04 PM)fext napisał(a): Co do islamu do porozumienia raczej nie dojdziemy, gdyż ja nie uważam go za religię, tylko za ustrój w stylu nazizmu i komunizmu, tyle że jeszcze bardziej od tamtych szkodliwy, gdyż podszywający się pod religię i powołujący na jakąś "siłę wyższą", czyli Allaha. W związku z tym, podpierając się obowiązującą w Polsce (i nie tylko tu) ustawą o zakazie propagowania i gloryfikowania ustrojów totalitarnych zabroniłbym islamu jako takiego a jego wyznawcom dał jakieś vacatio legis na zamknięcie meczetów i innych miejsc "kultu". I zalecając, że jeśli chcą sobie wierzyć w Allaha i jego 70 dziewic, to mogą to robić w zaciszu swoich domów. Żadnych meczetów, minaretów, wycia pięć razy dziennie, ramadanów, hidżabów i takich tam spraw. Za nieprzestrzeganie - grzywna, dopóki nie zmądrzeją. Gdybym ja paradował po mieście w mundurze SS i wywijał flagą ze swastyką, to też zgarnęłaby mnie policja a sąd przypierniczył grzywnę. W punkt, islam powinien zostać zdelegalizowany w każdym cywilizowanym kraju na świecie. Nie możemy akceptować istnienia ideologi która od samego początku swojego istnienia dąży do konfrontacji i wybicia"niewiernych". @Hugo W imię chrześcijaństwa nie popełniono więcej zbrodni niż w imię islamu. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 46 gości