Ankieta: Canelo vs GGG Ankieta jest zamknięta. |
|||
Canelo PTS | 5 | 27.78% | |
Canelo KO | 0 | 0% | |
Remis | 0 | 0% | |
GGG PTS | 6 | 33.33% | |
GGG KO | 7 | 38.89% | |
Razem | 18 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Saul Alvarez (Canelo) vs Gienadij Gołowkin (GGG) 16.09.2017 Las Vegas
|
17-09-2017, 05:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Saul Alvarez (Canelo) vs Gienadij Gołowkin (GGG) 16.09.2017 Las Vegas
(17-09-2017 04:25 PM)redd napisał(a): Polska cierpi na deficyt dobrych, charyzmatycznych komentatorów. Kostyra już nie nauczy się czytać boksu, a Pindera z roku na rok coraz bardziej przynudza. Dokładnie, w Polsce nie ma dobrego komentatora, który ogarniałby kuwete. Mamy kilku fajnych komentatorów piłkarskich, ale jeśli chodzi o boks to jest lekki dramat. Kostyra jaki jest wiadomo, Pindera do komentowania walk nie nadaje się zupełnie, Szczęsny z kolei słabo czyta to co dzieje się w ringu. Jest jeszcze Durda ale on podobnie jak Szczęsny nie zawsze widzi to co dzieje się podczas walki. Starcie Gołowkina z Alvarezem oglądałem z zagranicznym komentarzem więc nie miałem tego problemu, mogłem skupić się na walce, która była naprawdę emocjonująca. Upłynęło już trochę czasu ale pojedynek dalej "trzyma". Jak najwięcej takich zestawień. (17-09-2017 04:40 PM)Wietnam napisał(a): Widzieli byśćie dziśiejszego Cotto z GGG. Miałby szansę? Myślę, że Cotto nie dałby rady. TripleG to wciąż najwyższa światowa półka i prawdopodobnie skończyłby Junito przed czasem. @Wietnam nasz zakładzik trzeba odłożyć na czas rewanżu bo takowy na pewno będzie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 37 gości