Ranking P4P forum Bokser.org
|
11-08-2017, 10:54 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-08-2017 11:31 PM przez szalonyAli.)
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
1.Geniadij Gołowkin- Zawodnik, który zdominował swoją kategorię wagową. Starcie z Jacobsem pokazało, że nawet on jest do pokonania. Jednak wcale nie umniejsza to jego pozycji. Jednak,aby być faktycznym liderem P4P musi pokazać coś więcej niz dominacja w swojej kategorii wagowej.
2.Andre Ward - W ostatnich walkach pokonał Siergieja Kowaliowa. Co to pierwszego starcia wielu miało wątpliwości , chociaz moim zdaniem Ward był minimalnie lepszy. W drugim już spisywał się o wiele lepiej. Jednak kontrowersyjne przerwanie trochę przyćmiło obraz pojedynku. Patrząc na jego poprzednie dokonania zasługuje na bycie nr 2. 3.Terence Crafword - Mistrz świata dwóch kategorii wagowych. Pewnie wygrywa swoje starcia, ma szansę na unifikację w lekkopółśredniej. 4.Wasyl Łomaczenko - Geniusz boksu, jest na dobrej drodze do bycia nr 1. 5, Keith Thurman- Najlepszy zawodnik w swojej dywizji 6. Saul Alvarez - Napewno najbardziej medialny i dochodowy zawodnik. Moim zdaniem zasłużył mimo wszystko na tak wysoką lokatę. Oczywiście można mieć jakieś watpliwości odnośnie jego dokonań. Ale mimo wszystko zawodnik z dużym potencjałem i umiejętnościami. 7.Mickey Garcia- W ostatnim starciu z Bronerem wygrał, ale wydaje mi się , że jednak trochę za wysoka kategoria wagowa. Aczkolwiek zobaczymy, bo zawodnik bez wątpienia pokazał już, ze jest jednym najlepszych zawodników bez podziału na kategorię wagowe. 8.Roman Gonzalez- Przegrał ostatnie starcie.Niby bardzo kontrowersyjnie, ale trzeba też pamiętać , że przeciwnik nie był bardzo mocny. Jednak ze względu na poprzednie osiągniecia taka lokata. 9.Guillermo Rigondeaux- Obok Łomaczenki najlepszy technik. Jednak rzadai częstotliwość boksowania i poziom rywali powoduje , że 9 pozycja w sumie też trochę na wyrost. 10. Anthonhy Joshua- Najlepszy zawodnik kategorii cięzkiej. Pokazał klasę w starciu w Kliczką. Wybierałem między nim a Kowaliowem , Yamanaką . Jednak ostatecznie zdecydowałem się na niego 11. Kowaliow, 12 Yamanaka , 13.Manny Pacquiao. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości