Ankieta: Canelo vs GGG Ankieta jest zamknięta. |
|||
Canelo PTS | 5 | 27.78% | |
Canelo KO | 0 | 0% | |
Remis | 0 | 0% | |
GGG PTS | 6 | 33.33% | |
GGG KO | 7 | 38.89% | |
Razem | 18 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Saul Alvarez (Canelo) vs Gienadij Gołowkin (GGG) 16.09.2017 Las Vegas
|
10-08-2017, 01:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Saul Alvarez (Canelo) vs Gienadij Gołowkin (GGG) 16.09.2017 Las Vegas
Panowie walka jest promowana i to dość solidnie i intensywnie.
Tu macie wypowiedź Gołowkina sprzed mnie więcej 2 tygodni. Mistrz świata WBC, WBA, IBF i IBO wagi średniej, Giennadij Gołowkin (37-0, 33 KO), do najważniejszego dla niego pojedynku w zawodowej karierze – z Saulem Alvarezem (49-1-1, 34 KO), trenuje w Big Bear pod okiem Abela Sancheza. Choć Kazach zapewnia, że będzie gotowy na styl „Canelo”, to jednocześnie przyznaje, iż przez ogromny nacisk położony na promocję walki jego zespół nie może w pełni skupić się na przygotowaniach. – Trenujemy od dwóch tygodni. Tym razem jestem chyba bardziej podekscytowany, traktuję jeszcze bardziej na serio. To dla mnie największa walka w karierze. Trening siłowy się nie zmienił, będziemy mieć inną strategię na meksykański styl „Canelo”. Wierzę w metody Abela. Rozumiem swoje położenie, to wszystko jest dobre dla promocji. Nie możemy jednak na poważnie rozpocząć obozu – codziennie są wywiady, kręci się tutaj tak wielu ludzi, zadawane są te same pytania. To jakieś szaleństwo – przyznaje Gołowkin. Źródło: boxingscene |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 67 gości