Damian Jonak
|
17-10-2012, 05:51 PM
|
|||
|
|||
RE: Damian Jonak 34-0-1(21KO) Normalnie boxing legend
@Mastangelo, @Peter
Nie wiem co stało się z komentarzem, wątpię aby usunęli go moderatorzy, bo linki do konkurencji podawałem już nieraz i nigdy nie było problemów. Może jakiś problem z forum? @Mastrangelo Co do komentarzy o Jonaku z głównej, to ja mam swoje prywatne TOP10 (tak, archiwizuję najgłupsze/najciekawsze teksty z portalu głównego ;] Czasami tam zaglądam, ale się nie udzielam), bo niektóre były naprawdę genialne ;] 10. Pod jednym z artykułów, którego głównym tematem był ranking chyba WBA wywiązała się dyskusja nt. eliminatorów w junior średniej. Najlepszy komentarz? "Jonak zawalczy z eliminatorze? Wolne żarty, to nasz Damian jest eliminatorem" 9. Po ostatniej walce Jonaka: "Myślę. że teraz na rozgrzewkę Jonak rozbije ciężko Alvareza lub Cotto, później oczywiście będzie stopniowo zmieniał wagi i rozbijał tam teoretycznie większych konkurentów, w ciężkiej wadze może mieć jakieś tam minimalne problemy ze znokautowaniem Vitalija bo wiadomo słynie z tytanowej szczęki. 8. Znowu rankingi: "Cotto nad Jonakiem? No wolne żarty. To jest naprawdę ten sam Cotto, który zamiast walczyć z Damianem wolał zmierzyć się z jakimś Mejwederem czy jak mu tam?" 7. News mówiący, że Jonak i Clayton są w limicie: "Clayton to przetarcie przed Alvarezem, ma się rozumieć?" 6. Rankingi po raz kolejny: "Każdy ranking w którym Cotto jest przed Jonakiem to farsa! Ja mam już dosyć tych przekłamań" 5. Pod newsem, w którym Damian mówił że dla "Canelo" jest gotów pojechać nawet do Meksyku: "Co za niesamowity gest ze strony Jonaka! Wszyscy się spodziewali, że to Alvarez przyjedzie na walkę do Raciborza lub Bydgoszczy a tu proszę, jakie poświęcenie!" 4. Pod jednym z newsów nt. walki Trout-Cotto: "Oooooo. No proszę, w końcu obaj odważyli się zawalczyć w tym eliminatorze do naszego wielkiego Damiana" 3. I znowu rankingi: "Damian już nie chce walczyć o pasy ma już ich tyle, że mu wystarczy. Teraz liczy się kasa i prestiż. Na walkę z nim trzeba zasłużyć poprzez wygranie eliminatora (aktualny to Trout z Cotto)" 2. Pod którymś z kolei newsem z serii "Floyd vs Pacquiao" "Wy naprawdę myślicie, że Mayweather zawalczy z Filipińczykiem? Stuknijcie się w głowy. Przecież zwycięzca musiałby zawalczyć z Jonakiem, powoli dobijającym się do czołówki P4P. Panowie, Wy serio nie wiecie jak ten biznes działa?" 1.Pod newsem mówiącym, że Floyda czeka odsiadka: "Mayweather od walki z Jonakiem wolał więzienie" Gdy pierwszy raz przeczytałem komentarz o Floydzie, to popłakałem się ze śmiechu ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości