Pacquiao - Horn (2.07.2017)
|
06-07-2017, 12:07 AM
|
|||
|
|||
RE: Pacquiao - Horn (2.07.2017)
@saliman1
To jest bardzo ciekawa rzecz, którą poruszyłeś. Ja zalogowałem się na to forum bardzo przypadkowo, szukając streamu do walki chyba Wawrzyka z Powietkinem. Dodałem jeden post, drugi i dzięki takim użytkownikom jak @Sander, @BMH, @Hugo, @Martin, @Gogolius, @Szakal czy @redd (było więcej chłopaków, których już nie pamiętam, bo długo ich z nami już nie ma) dużo głębiej wszedłem w światek boksu. Odbywały się tutaj merytoryczne dyskusje, które powodowały, że chciało się ten boks oglądać i się nim pasjonować. Zacząłem zwracać uwagę na rzeczy, których sam bym nie ogarnął. Dzisiaj wchodzę tu już praktycznie tylko z sentymentu, bo dzięki temu forum podłapałem pasję, która pewnie zostanie ze mną do końca życia. Odwiedzę temat o piłce nożnej, tematy o mniejszych galach czy mało znanych bataliach ringowych i to wszystko. W innych tematach jest przeważnie ten sam śmietnik, który mogę znaleźć na głównej czy na youtube. Ale np. kolega @RSC twierdzi, że takie coś jest fajne i potrzebne. OK, szanuję. Widać, pozmieniało się. Tylko, że to na dłuższą metę chyba nie dla mnie i spodziewam się, że za rok już o tym miejscu mogę zapomnieć. Nie jest to żaden zarzut w kogokolwiek, takie ogólne moje nocne przemyślenia, sprowokowane postem @salimana. O nic nie wnoszę, nic nie chcę zmieniać, to nie mój prywatny folwark, zwyczajnie wyraziłem swoją opinię. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 73 gości