Polsat Boxing Night VII - Gdańsk 24.06.2017
|
27-06-2017, 09:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Polsat Boxing Night VII - Gdańsk 24.06.2017
Hugo
Spojrzenie na sprawę mamy podobne. Różnimy się tylko w jednym. Ty uważasz, że potencjalna walka Głowacki - Kudriaszow się świetnie sprzeda, ja uważam, że będzie finansową klapą, podobnie jak Głowacki - Usyk. Ani Główka, ani tym bardziej nieznany niedzielnym kibicom Rosjanin nie pociągną tego wózka. Nie oczekiwałem, że walka Diablo - Gevor przyciągnie tłumy, ale... 600 osób? Moim zdaniem to jasno pokazuje, jak nikłym zainteresowanie dzisiaj cieszy się boks. Martin Ty chyba bardziej nienawidzisz PPV niż Kaczyński Tuska, skoro z moich wniosków wywnioskowałeś, że uważam, że "PPV musi być" ![]() Redd Ja się w całości podpisuję pod twoim postem. Tylko pytanie jak powrócić do czasów gali PBN I? Jak dopiąć wszystko formalnie i finansowo? My ogólnie wszyscy mamy podobne spojrzenie na sprawę, tylko różnimy się w sposobie rozwiązania jej. @Martin twierdzi, że trzeba robić wielkie gale i szeroko je udostępniać, @Hugo też podkreśla, że należy robić wielkie gale i wtedy je ewentualnie kodować, bo będzie na nie popyt. Te pomysły są okej. O ile znajdzie się jakiś zakochany w boksie sponsor, który dołoży do gali 5 milionów... Umówmy się, nic takiego się nie zdarzy. Ja rozwiązania na dziś nie widzę. Trzeba zacząć od tego, o czym pisał @redd w ostatnim akapicie, bo, aż zacytuję "pojedyncze sukcesy tylko utrwalają patologię, co w swojej istocie jest bardzo przygnębiające". Na dzisiaj musimy przyzwyczajać się do gal w tym Nosalowym Dworze ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości