Ankieta: Kto wygra walkę wieczoru? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Mayweather na punkty | ![]() ![]() ![]() |
4 | 26.67% |
Mayweather przed czasem | ![]() ![]() ![]() |
8 | 53.33% |
Conor na punkty | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Conor przed czasem | ![]() ![]() ![]() |
1 | 6.67% |
Będzie remis | ![]() ![]() ![]() |
2 | 13.33% |
Razem | 15 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Mayweather vs McGregor
|
21-06-2017, 06:31 PM
|
|||
|
|||
RE: Mayweather vs McGregor
@sjerg
1. Zawsze to jakaś przewaga, szczególnie jeśli chodzi o prime. 2. W PRZECIWIEŃSTWIE do majowej pogody. W PRZECIWIEŃSTWIE (czyli Floyd nie jest). Czytamy ze zrozumieniem. 3. Myślisz, że zawodnicy MMA nie mają dobrej techniki?? Padają jak muchy po pierwszym mocniejszym?? Takie rzeczy to tylko w ciężkiej, która rządzi się swoimi prawami. Owszem są niektórzy zawodnicy, tj Conor, którzy jednym ciosem potrafią powalić przeciwnika, ale nie są w większości. 4. Jest. Przeważnie murzyni mają lepsze warunki fizyczne, ale w tym przypadku to Conor ma przewagę. 5. Conor. 6. Są czasem takie przypadki, ale zwykle to większy wygrywa. 7. Nie. Zasięg ramion. Sprawdź sobie ekspercie. 8. Świadczy to o tym, że czas Floyda przeminął (punkt 2). 9. Pisałem o pomocy w klinczu, nie o obalaniu. Czytanie ze zrozumieniem. A ja to widzę tak. Masz zapewne lepsze pojęcie o boksie, ale o mma żadne. Pisanie, że ,,MMA to weselny boks" albo, że ,,w MMA macha się łapami aż jakiś cios wpadnie" świadczą o twoim braku wiedzy w tej dziedzinie i nie ma sensu w tej kwestii dyskutować. To tak jak rozmawiać z hejterem futbolu, który twierdzi, że piłka nożna to ,,banda kolesi ganiających za napompowanym balonem". Ten sam poziom. Także nie wyskakuj mi tu z moją wiedzą o MMA, bo już zdążyłeś się w tej kwestii wykazać. Nie lubisz tego sportu i jesteś tego zwykłym hejterem. A tak poza tym uważam, że Conor zaskoczy i najebie Floyda. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości