Polityka ogólnie.
|
18-06-2017, 10:02 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2017 10:04 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
Różal jako sportowiec ma ten komfort, że jego zarobki są uzależnione od kibiców. Biorąc pod uwagę, że większość społeczeństwa jest przeciwko "uchodźcom" może sobie gadać co i jak chce. Gorzej z celebrytami którzy nie znaczą wiele bez łaski szefów TVN, Polsatu czy innej wielkiej stacji. Generalnie to mnie boli, że nikt w żadnym programie telewizyjnym nigdy kurwa nie powie : "JACY KURWA UCHODŹCY" ?. Ja żyje w innym świecie czy cała Afryka, Liban czy inne kurwa Jemeny toczą jakieś wojny ?? No kurwa nie sądzę. Jakoś oglądając Fazę Fazowskiego nie widzę wojen czy super biedy w Afryce, ba Masajowie bujają się po buszu ze smartphone. Ja nie wiem co to za propaganda, kto za tym stoi i ile płaci odpowiednim ludziom w Europie, ale to jest jakiś wał i jawne wspieranie obcej inwazji. Dla mnie każdy człowiek wzywający do przyjmowania "uchodzców" powinien kończyć jak napisałem kilka dni temu. To już nie jest kwestia bycia lewakiem/prawakiem/faszystą/komunistą/nazistą, tutaj chodzi o bezpieczeństwo każdego z nas, naszych rodzin, bliskich, ziomków z dzielni kurwa pani z piekarni również. Różal to nie gość z mojej bajki, ale za ten real talk propsuje mocno.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 25 gości